Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


de Jong Beheer

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van de Jong Beheer afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van de Jong Beheer of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0184-496767 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over de Jong Beheer

Het beheren van vennootschappen, die ten doel hebben het vervaardigen en repareren van- en de handel in metaalwaren, machines, constructiewerken, (drank) automaten en materieel voor intern transport; het oprichten en deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel. Het optreden als bestuurder, beherend vennoot, commissaris en/of adviseur van andere vennootschappen en ondernemingen; het verstrekken van geldleningen en/of kredieten aan het zich verbinden als (hoofdelijk) medeschuldenaar of als borg vooren het zich op andere wijze financieel interesseren bij andere vennootschappen en ondernemingen; het beleggen van gelden in onroerende en roerende zaken een en ander in de meest ruime zin opgevat.

Openingstijden de Jong Beheer Marisstraat 2 in Sliedrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J.M. de Jong Groep B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Marisstraat 2 is de J.M. de Jong Groep B.V. aan de Marisstraat 2.

Bedrijven in de buurt van de Jong Beheer Marisstraat 2 in Sliedrecht

Meer holdings in Sliedrecht

Onze bezoekers over de Jong Beheer in Sliedrecht