Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Van der Giessen en van Bellen B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Van der Giessen en van Bellen B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Van der Giessen en van Bellen B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0186-645444 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Van der Giessen en van Bellen B.V.

De verkrijging, het bezit, het verlenen van bemiddeling bij, het beheer en de vervreemding van effecten en andere vermogensbestanddelen, zoals onroerende goederen, machinerieen, installaties, welke naar hun aard bron van inkomsten kunnen zijn, het financieren van alle transacties en het deelnemen in-, het voeren van directie over- en het houden van toezicht op andere ondernemingen, het verlenen van borgtochten en voorts het verrichten van handelingen, welke met dit doel in verband staan, daaraan bevorderlijk kunnen zijn of daaruit voortvloeien, een en ander in de meest uitgebreide zin des woords. De handel in hogedrukcylinders en -reservoirs, -werktuigen en -gereedschappen, het herkeuren en opnieuw inrichten van cylinders en reservoirs en de verhuur hiervan; alsmede het staalstralen en metalisseren en schilderen hiervan; verkoop, herkeur, onderhoud en reparatie van gascylinders en -reservoirs, alles in de meest ruime zin.

Openingstijden Van der Giessen en van Bellen B.V. Pascalstraat 17 in Oud-Beijerland

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van 1981 Handelsonderneming B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Pascalstraat 17 is de 1981 Handelsonderneming B.V. aan de Pascalstraat 15.

Bedrijven in de buurt van Van der Giessen en van Bellen B.V. Pascalstraat 17 in Oud-Beijerland

Meer groothandel in Oud-Beijerland

Onze bezoekers over Van der Giessen en van Bellen B.V. in Oud-Beijerland