Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bolidt Services B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Bolidt Services B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bolidt Services B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 078-6845444 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Bolidt Services B.V.

Het aanbrengen en onderhouden van vaarwegmarkering (betonning), met daaronder begrepen alle vergunningen, know-how, netwerk en (potentiële)klantenkring, die daaraanverbonden zijn; houdsteractiviteiten; het beleggen van vermogen in registergoederen, (hypothecaire) schuldvorderingen, effecten, zoals (certificaten van) aandelen en andere bewijzen van deelgerechtigheid, obligaties alsmede het verstrekken van zekerheden en garanties en het in- en uitlenen van gelden; het verkrijgen van opbrengsten, voortvloeiende uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik-maken van auteursrechten, octrooien, middelen, geheime procédés of recepten, handelsmerken en soortgelijke zaken, royalties, daaronder begrepen huren met betrekking tot het gebruik van handels- of wetenschappelijke installaties; het verlenen van administratieve dienstverlening, managementadviezen en het verlenen van technische hulp; het verrichten van alle soorten financiële, industriële en commerciële activiteiten; het huren, verhuren, exploiteren en leasen van allerlei soorten van (handels) goederen; en tenslotte al hetgeen in de ruimste zin tot het vorenstaande behoort, daarmede verband houdt of daaraan bevordelijk kan zijn

Openingstijden Bolidt Services B.V. Nijverheidsweg 37 in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ode die het meest in de buurt ligt van de aan de Nijverheidsweg 37 is de Ode aan de Nijverheidsweg 37.

Bedrijven in de buurt van Bolidt Services B.V. Nijverheidsweg 37 in Hendrik-Ido-Ambacht

Meer holdings in Hendrik-Ido-Ambacht

Onze bezoekers over Bolidt Services B.V. in Hendrik-Ido-Ambacht