Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Jong's Autobedrijf B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van De Jong's Autobedrijf B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van De Jong's Autobedrijf B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0180-422800 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over De Jong's Autobedrijf B.V.

Het verrichten van alle werkzaamheden op het gebied van beheer, beleggingen en financieringen, daaronder begrepen het verwerven, beheren en vervreemden van roerende en onroerende zaken, zo voor eigen rekening als tezamen met of voor rekening van derden, het instaan voor schulden van derden, het waarnemen van belangen van allerlei aard, het verstrekken van technische en economische adviezen, het kopen, verkopen en exploiteren van autobussen, vrachtwagens en personenwagens, het exploiteren van één of meer autogarages en reparatiewerkplaatsen, het uitoefenen van een touringcar- en taxibedrijf, het exploiteren van één of meer reisbureaus, het verhandelen van valuta, effecten, opties, futures en vermogenswaarden in het algemeen, het (doen) uitvoeren van (directie)pensioenregelingen en het uitvoeren van stamrechtovereenkomsten, zomede de handel in olie, benzine, vetten en andere met het autobedrijf in verband staande materialen.

Openingstijden De Jong's Autobedrijf B.V. Rijksstraatweg 17 in Ridderkerk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Munckhof Taxi Ridderkerk die het meest in de buurt ligt van de aan de Rijksstraatweg 17 is de Munckhof Taxi Ridderkerk aan de Rijksstraatweg 17.

Bedrijven in de buurt van De Jong's Autobedrijf B.V. Rijksstraatweg 17 in Ridderkerk

Meer vervoer in Ridderkerk

Onze bezoekers over De Jong's Autobedrijf B.V. in Ridderkerk