Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Stork Gears & Services B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 088-0891110 Telefoonnummer 2: 010-4873500 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Stork Gears & Services B.V.

Het verrichten van specialistische service volgens alle classificatie-rules op elke locatie aan alle merken tandwielkasten van storing tot life-time performance, ondersteund door diagnostics-services en re-engineering, waardoor modificaties en complete costom-made nieuwbouw tot het leveringspakket behoren. Voor de merken Brevo, Kuypers, Rademakers en ConradStork bevindt het bedrijf zich in een OEM positie. De totaliteit aan dienstverlening alsmede de expertise op het gebied van toepassingen en beschikbaarheid zijn onderscheidend. Het leveren en fabriceren van tandwielkast gerelateerde onderdelen (met name tandwielen) van hoge kwaliteit tegen werelds kortste levertijd, onder de mede-handelsnaam: Stork Gears & Services Reparatie, revisie, modificatie en nieuwbouw van draaistellen, en alle hieraan gerelateerde componenten, onder de mede-handelsnaam: Stork Railway Services waarop specifieke leveringsvoorwaarden van toepassing zijn.

Openingstijden Stork Gears & Services B.V. Pannerdenstraat 5 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van nine eleven works die het meest in de buurt ligt van de aan de Pannerdenstraat 5 is de nine eleven works aan de Strevelsweg 214.

Bedrijven in de buurt van Stork Gears & Services B.V. Pannerdenstraat 5 in Rotterdam

Meer machine onderhoud en reparatie in Rotterdam

Onze bezoekers over Stork Gears & Services B.V. in Rotterdam