Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Connexxion Taxi Services B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Connexxion Taxi Services B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Connexxion Taxi Services B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 053-4753432 Klantenservice: 0900-2666399 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Connexxion Taxi Services B.V.

Het uitoefenen van een onderneming op het gebied van personen- en goederenvervoer in het algemeen, en in het bijzonder, het uitoefenen van een taxi-onderneming. Het uitoefenen van een autoverhuurbedrijf. Het verrichten van koeriersdiensten

Openingstijden Connexxion Taxi Services B.V. Marssteden 30 in Enschede

Deze vestiging van Connexxion aan de Marssteden 30 in Enschede is vandaag geopend van 07:00 tot 18:00. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Donderdag heeft de vestiging van Connexxion aan de Marssteden 30 openingstijden van 07:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van TAD tours die het meest in de buurt ligt van de Connexxion aan de Marssteden 30 is de TAD tours aan de Tramstraat 19.

Bedrijven in de buurt van Connexxion Taxi Services B.V. Marssteden 30 in Enschede

Meer vervoer in Enschede

Onze bezoekers over Connexxion Taxi Services B.V. in Enschede

Meer bedrijven uit de keten: Connexxion