Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Japan Radio Co., Ltd.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-6530934 Telefoonnummer 2: 020-6580750 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Japan Radio Co., Ltd.

Verkopen van telecommunicatie- en elektronische apparatuur, onderdelen en accessoires daar van. Het ontwerpen van, toezicht houden op en het uitvoeren van installatiewerkzaamheden met betrekking tot bovengenoemde apparatuur. Het doen en assisteren van technische onderhoudswerkzaamheden inclusief het trainen van technici. Het assisteren van de verkoop en technische activiteiten van distributeurs. Het ondersteunen van het Griekse kantoor. Het administreren van voorraad van magazijnen en de distributie naar klanten. Het beheren van rekeningafschriften, belastingen, inkomsten en het budget. Het managen van personeel en algemene zaken. Het im- en exporteren van producten, onderdelen en materialen.

Openingstijden Japan Radio Co., Ltd. Schaardijk 23 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Newlong Holland B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Schaardijk 23 is de Newlong Holland B.V. aan de Capronilaan 10.

Bedrijven in de buurt van Japan Radio Co., Ltd. Schaardijk 23 in Rotterdam

Meer groothandel in machines in Rotterdam

Onze bezoekers over Japan Radio Co., Ltd. in Rotterdam