Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Cora van Vliet Communicatie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-55168311 Telefoonnummer: 0180-497282 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Cora van Vliet Communicatie

Bureau voor communicatie-vraagstukken, uitingen en -plannen, het verzorgen van trainingen en (product)presentaties alsmede het begeleiden van mensen bij (her)intreding op de arbeidsmarkt. Organiseren van evenementen, bijeenkomsten, seminars, congressen etc. Het samenstellen en geven van cursussen, trainingen, workshops en master classes onder mede handelsnaam MKB Business Academy. Onder de handelsnaam Speed-Matching Nederland wordt uitgeoefend: het organiseren van evenementen gericht op matching op de arbeidsmarkt. Het opleiden en trainen van werkzoekenden. Het bedenken van concepten voor de arbeidsmarkt en het uitvoeren hiervan. Onder de handelsnamen Beautiful Solutions, Pretty Beautiful en Ageless Beauty wordt uitgeoefend: het aanbieden van diensten en producten op het gebied van gezondheid, schoonheid, wellness, sport, uiterlijke verzorging, sieraden, voeding e.d. + trainingen geven.

Openingstijden Cora van Vliet Communicatie Van Leeuwenhoekstraat 80 in Ridderkerk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tempting Brands Netherlands die het meest in de buurt ligt van de aan de Van Leeuwenhoekstraat 80 is de Tempting Brands Netherlands aan de Noordenweg 22.

Bedrijven in de buurt van Cora van Vliet Communicatie Van Leeuwenhoekstraat 80 in Ridderkerk

Meer reclamebureau in Ridderkerk

Onze bezoekers over Cora van Vliet Communicatie in Ridderkerk