Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Zelfregie B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 077-8510221 Telefoonnummer 2: 077-3200747 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Zelfregie B.V.

Uitoefenen van bedrijfsactiviteiten en deelnemen in andere ondernemingen ten behoeve van het ontwikkelen van een innovatieve vorm van zorg en welzijn in de vorm van Zelfregiecentra. Het organiseren van scholing. Het bevorderen van de mobiliteit van mensen op de arbeidsmarkt door middel van het uitvoeren van personeels-, participatie- en werkgelegenheidstrajecten. Het voeren van bedrijfsactiviteiten die gericht zijn op maatschappelijk werk, sociale zekerheid, bescherming van kinderen en jongeren. Het leveren van culturele diensten. Het begeleiden van personen en leveren van AWBZ zorgdiensten aan AWBZ zorginstellingen en aan personen als bedoeld in de Wet maatschappelijke ondersteuning zoals diensten voor personen met een lichamelijke of psychische aandoening, een verstandelijk-, lichamelijke- of zintuigelijke handicap, een psychosociaal probleem.

Openingstijden Zelfregie B.V. Jan van Venlostraat 1 in Venlo

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Hospice Mariaweide die het meest in de buurt ligt van de aan de Jan van Venlostraat 1 is de Hospice Mariaweide aan de Nieuwstraat 41.

Bedrijven in de buurt van Zelfregie B.V. Jan van Venlostraat 1 in Venlo

Meer zorg in Venlo

Onze bezoekers over Zelfregie B.V. in Venlo