Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


LBITA-B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0181-614117 Mobiel: 06-40768757 Telefoonnummer 2: 0181-674882 Mobiel 2: 06-40768868 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over LBITA-B.V.

Advies en ondersteuning in civieltechnische projecten, met name gericht op begeleiding ontwerp en/of projectleiding/directievoering bij de realisatie; het verrichten van landmeetkundige diensten alsmede het leveren van materialen en diensten op het gebied van kabels, leidingen, wegen, riolering en tuinen; het verrichten van advies, ondersteuning en ontwerp, alsmede aannemingsdiensten op het gebied van tuinaanleg. Het verkopen en leveren van interieur- en tuinproducten alsmede het geven van interieuradviezen aan particulieren en bedrijven. Het leveren van interieur- en tuin producten aan horecabedrijven. Het inrichten en herinrichten van horecabedrijven.

Openingstijden LBITA-B.V. Curieweg 13-Unit 1 in Spijkenisse

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Schaasberg Bouwkundig Advies die het meest in de buurt ligt van de aan de Curieweg 13 is de Schaasberg Bouwkundig Advies aan de Riederhagen 1.

Bedrijven in de buurt van LBITA-B.V. Curieweg 13-Unit 1 in Spijkenisse

Meer ingenieur in Spijkenisse

Onze bezoekers over LBITA-B.V. in Spijkenisse