Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-54957913 Telefoonnummer: 078-6134075 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten

S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten is gevestigd in Dordrecht. S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten biedt studiebegeleiding, praktijkgerichte opleidingen en cursussen. Ook voor werkgelegenheidsprojecten kunt u bij dit bedrijf terecht. De opleidingen van S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten in Dordrecht zijn: Telefoniste/Receptioniste, Administratief Medewerk(st)er, Financieel Administratief Medewerk(st)er, PDL - Praktijkdiploma Loonadministratie en PDB - Praktijkdiploma Boekhouden (FCA nieuwe stijl). S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten streeft ernaar de cursist een betere kans te geven op de arbeidsmarkt of in zijn/haar schoolcarrière. Daarbij staat persoonlijke begeleiding centraal. Neem voor meer informatie gerust contact op met S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten in Dordrecht!

Betaalmethoden

Openingstijden S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten Spuiboulevard 50 in Dordrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Awoken Construct die het meest in de buurt ligt van de aan de Spuiboulevard 50 is de Awoken Construct aan de Melkpoortje 6.

Bedrijven in de buurt van S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten Spuiboulevard 50 in Dordrecht

Meer onderwijs in Dordrecht

Onze bezoekers over S.I.D. Samenwerkende Intermediaire Diensten in Dordrecht