Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Migenia's Tropische Show

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Migenia's Tropische Show afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Migenia's Tropische Show of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 010-2238938 Telefoonnummer 2: 010-8436424 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Migenia's Tropische Show

Migenia's Tropische Show is een professionele dansgroep die elk feest verandert in een onvergetelijke ervaring. Wij verzorgen shows op maat in prachtige tropische kleding. Onze aanwezigheid is zonder enige twijfel een doorslaand succes Wij bieden diverse shows zoals: Afrikaanse show, Samba Show, Limbo show, Buikdans show, ook bieden wij extra services zoals brassband en steelband Wij staan klaar voor al uw entertainment. Ook verzorgen van danslessen alsmede artiest.

Openingstijden Migenia's Tropische Show Hendrick Croesinckstraat 35 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van OTBmovement die het meest in de buurt ligt van de aan de Hendrick Croesinckstraat 35 is de OTBmovement aan de Groene Hilledijk 237.

Bedrijven in de buurt van Migenia's Tropische Show Hendrick Croesinckstraat 35 in Rotterdam

Meer dansschool in Rotterdam

Onze bezoekers over Migenia's Tropische Show in Rotterdam