Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Sport- en Gezondheidscentrum 'De Koornmolen' B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0180-631654 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Sport- en Gezondheidscentrum 'De Koornmolen' B.V.

Sport- en gezondheidcentrum de Koornmolen Sporten is voor iedereen, van jong tot oud, een geschikte en gezonde manier van bewegen. Of u nu op medisch advies komt trainen, wilt afvallen, (top)sportondersteunend traint, uw conditie wilt verbeteren of uw kinderen het ABC zwemdiploma wil laten halen. U bent van harte welkom bij Sportcentrum De Koornmolen te Zevenhuizen. Zwembad Bij zwembad de Koornmolen kunt u terecht om zowel baantjes te trekken als recreatief te zwemmen. Ook worden er diverse groepslessen gegeven voor alle leeftijden en alle doeleinden. Van baby-, peuter en kleuterzwemmen tot 50Fit; van Medisch zwemmen tot Aquajoggen! Kinderen kunnen hier hun ABC diploma halen onder de deskundige begeleiding van onze zweminstructeurs. Heeft u kind extra aandacht nodig? Wij geven ook privé lessen en speciaal zwemonderwijs. Fitness Bij Sport- en gezondheidscentrum De Koornmolen wordt u begeleidt door gediplomeerde, goed opgeleide instructeurs en kunt u sporten met de meest moderne apparatuur. We beschikken over een moderne ruimte, welke is uitgerust met diverse cardio- en fitnessapparatuur voor elke doelgroep. Voor iedere sporter zullen speciale, verantwoorde en op maat gemaakte programma´s, (herstel) trainingen, etc. ontwikkeld worden. Ook heeft de Koornmolen een uitgebreid aanbod aan groepslessen zoals Spinning, Zumba, Power Yoga, Swiss Ball en meer. De Koornmolen heeft haar kennis up-to-date en gaat mee met de laatste trends. Praktijk voor Gezondheid In onze Praktijk voor Gezondheid wordt u ondersteund bij het sporten en kunt u terecht voor allerlei klachten. Wellicht kunt u gezondheidsproblemen voor zijn door een preventief gezondheidsonderzoek te doen. Verder kunt u hier terecht voor rijbewijskeuringen, sportkeuringen en voetzooltjes. In onze praktijk bevinden zich: -Fysiotherapeuten -Dietisten -Orthopeed -(Sport)arts

Betaalmethoden

Openingstijden Sport- en Gezondheidscentrum 'De Koornmolen' B.V. Tweemanspolder 6-a in Zevenhuizen (Zuid-Holland)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Wolle Foppepark die het meest in de buurt ligt van de aan de Tweemanspolder 6 is de Wolle Foppepark aan de Igor Stravinskisingel 5.

Bedrijven in de buurt van Sport- en Gezondheidscentrum 'De Koornmolen' B.V. Tweemanspolder 6-a in Zevenhuizen (Zuid-Holland)

Meer sportaccomodatie in Zevenhuizen (Zuid-Holland)

Onze bezoekers over Sport- en Gezondheidscentrum 'De Koornmolen' B.V. in Zevenhuizen (Zuid-Holland)