Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rob's Garage

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Rob's Garage afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Rob's Garage of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 010-4146777 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Rob's Garage

Van oorsprong is Rob's Garage gespecialiseerd in het merk Mercedes. U kunt bij ons echter terecht voor onderhoud en reparatie aan alle automerken. In onze grote en moderne werkplaats in Capelle aan den Ijssel bent u altijd aan het juiste adres voor onder andere uw APK, zomercheck, wintercheck, grote beurt en kleine beurt. Ons team aan monteurs is zeer goed opgeleid en vakbekwaam waardoor uw auto bij ons gegarandeerd volgens de beste richtlijnen wordt behandeld. Omdat u achteraf niet voor verrassingen wilt komen te staan, krijgt u bij ons wanneer mogelijk een prijsopgaaf voordat wij aan de onderhoudswerkzaamheden beginnen. Ook voor een goede occasion kunt u bij ons terecht. Kom dus gerust eens langs. Of het nu voor onderhoud aan uw huidige auto is of voor een nieuwe auto. Wij kunnen u zeker van dienst zijn.

Betaalmethoden

Openingstijden Rob's Garage Essebaan 28 in Capelle aan den Ijssel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van AutoMaatje die het meest in de buurt ligt van de aan de Essebaan 28 is de AutoMaatje aan de Essebaan 28.

Bedrijven in de buurt van Rob's Garage Essebaan 28 in Capelle aan den Ijssel

Meer autobedrijf in Capelle aan den Ijssel

Onze bezoekers over Rob's Garage in Capelle aan den Ijssel