Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Pieter Walraad Architectuur B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-51756172 Telefoonnummer: 030-6038225 Telefoonnummer 2: 078-6330660 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Pieter Walraad Architectuur B.V.

Het in hoofdzaak verrichten van architectenwerkzaamheden, het beleggen van gelden in effecten, het deelnemen in, het zich op andere wijze interesseren bij en het voeren van beheer over ondernemingen op het gebied van architectenwerkzaamheden, het voeren van het bestuur over die ondernemingen of het zich op enigerlei wijze financieel interesseren in die ondernemingen, het stellen van persoonlijke of zakelijke zekerheid voor ondernemingen, het treffen van pensioenvoorzieningen ten behoeve van bestuurders en gewezen bestuurders van de vennootschap, hun (gewezen) echtgenoten, minderjarige kinderen en pleegkinderen, alsmede het verrichten van alles wat met het vorenstaande rechtstreeks of zijdelings in verband kan staan, een en ander in de meest ruime zin genomen.

Openingstijden Pieter Walraad Architectuur B.V. Herenstraat 60 in Nieuwegein

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van E. C. Fokkema Beheer B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Herenstraat 60 is de E. C. Fokkema Beheer B.V. aan de Lamsrustlaan 183.

Bedrijven in de buurt van Pieter Walraad Architectuur B.V. Herenstraat 60 in Nieuwegein

Meer architect in Nieuwegein

Onze bezoekers over Pieter Walraad Architectuur B.V. in Nieuwegein