Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



De Boskabouter

(7.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van De Boskabouter afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van De Boskabouter of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 070-3253262 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website onbekend

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over De Boskabouter

De Boskabouter is gevestigd in Den Haag. De Boskabouter is een bloemist en o.a. gespecialiseerd in bruiloften en bruidsboeketten. U kunt bij De Boskabouter terecht voor diverse zaal aankleding en tafeldecoratie maar uiteraard ook voor strooibloemen, boeketten en corsages. Bij De Boskabouter maakt men gebruik van verschillende technieken, u kunt er o.a. terecht voor corsages met magneet of speld en gestoken- en handgebonden boeketten. De Boskabouter staat bekend om haar bruidswerk ‘op maat’. Er wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van het aankomende bruidspaar. U kunt vrijblijvend contact opnemen of langsgaan in de winkel in Den Haag.

Foto's De Boskabouter

Betaalmethoden

Openingstijden De Boskabouter Thorbeckelaan 361-A in Den Haag

De Boskabouter is gevestigd in Den Haag. De Boskabouter is een bloemist en o.a. gespecialiseerd in bruiloften en bruidsboeketten.

U kunt bij De Boskabouter terecht voor diverse zaal aankleding en tafeldecoratie maar uiteraard ook voor strooibloemen, boeketten en corsages. Bij De Boskabouter maakt men gebruik van verschillende technieken, u kunt er o.a. terecht voor corsages met magneet of speld en gestoken- en handgebonden boeketten.

De Boskabouter staat bekend om haar bruidswerk ‘op maat’. Er wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van het aankomende bruidspaar. U kunt vrijblijvend contact opnemen of langsgaan in de winkel in Den Haag.

Onze bezoekers over De Boskabouter in Den Haag

  • Telefonische bereikbaarheid:
    50%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6.8
    (3 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.8
    (2 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.5
    8 beoordelingen