Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Eijgendaal's Kantoorvakhandel

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Eijgendaal's Kantoorvakhandel afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Eijgendaal's Kantoorvakhandel of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 070-3642363 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Eijgendaal's Kantoorvakhandel

Eijgendaal’s kantoorvakhandel is sinds 1932 actief in de levering van kantoorsupplies aan bedrijven en particulieren in de regio Den Haag. Wij zijn een onafhankelijke leverancier van alle kantoorbenodigheden, welke geheel op de wens van de klant afgestemd kan worden. Onze organisatie is klein, flexibel en zeer servicegericht. De korte lijnen met onze leveranciers zorgen ervoor dat uw bestelling snel en adequaat zal worden afgewikkeld. Voor vrijblijvend advies m.b.t de aanschaf van kantoorbenodigheden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om diverse kantoorapparatuur op locatie te installeren. In onze winkel bent u op werkdagen van 9.00 uur tot 17.45 uur van harte welkom. Bestellingen zijn per telefoon, fax of e-mail mogelijk, zie hiervoor onderstaand contactadres.

Betaalmethoden

Openingstijden Eijgendaal's Kantoorvakhandel Javastraat 21 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Eijgendaal's Kantoorvakhandel die het meest in de buurt ligt van de aan de Javastraat 21 is de Eijgendaal's Kantoorvakhandel aan de Javastraat 21.

Bedrijven in de buurt van Eijgendaal's Kantoorvakhandel Javastraat 21 in Den Haag

Meer boekhandel in Den Haag

Onze bezoekers over Eijgendaal's Kantoorvakhandel in Den Haag