Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


ANWB Servicecenter

(8.1)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 088-2693813 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over ANWB Servicecenter

Het geven van hulp en (rechts)bijstand na ongeval of ziekte aan personen en het geven van voertuighulp na ongeval met en mechanische storing aan vervoermiddelen, waarbij dit aan derden (mede) geschiedt onder de naam: travelcare.

Openingstijden ANWB Servicecenter Groene Kruisweg 399 in Rhoon

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting Examenbureau Reo die het meest in de buurt ligt van de aan de Groene Kruisweg 399 is de Stichting Examenbureau Reo aan de Kleidijk 88.

Bedrijven in de buurt van ANWB Servicecenter Groene Kruisweg 399 in Rhoon

Meer organisaties en vakbonden in Rhoon

Onze bezoekers over ANWB Servicecenter in Rhoon

  • Telefonische bereikbaarheid:
    20%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.5
    (30 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.8
    (24 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.7
    (23 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8
    (23 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.1
    100 beoordelingen

Onze bezoekers over ANWB Servicecenter in Rhoon

  • (10)

    Nadat ik ik de spits op woensdag 24/8 rond 16.00 op de A29 op de 3e baan tot stilstand kwam, en mijn Peugeot 5008 helemaal in de storing schoot heb ik de ANWB gebeld. zij zouden een berger bellen. vlak daarna klopt een vriendelijke meneer in ANWB shirt op mijn raam eb vroeg of hij kon helpen. (hij was al in zijn privé auto op weg naar huis). Hij heeft toen snel geregeld dat er rode kruisen op de weg kwamen, waardoor ik veiliger midden op de snelweg stil stond. Hij bleef wachten tot de berger kwam. Geen gelegenheid gehad om deze HELD heel hartelijk te bedanken. Bij deze dus alsnog heel hartelijk. Het waren angstige momenten voor mij en wat fijn dat er even gewacht werd.
    Afgesleept en daarna ook vlot door ontzettende aardige ANWB'er geholpen. Hij kon het elektrisch systeem resetten en ook hij reed een stukje achter mijn aan, om te kijken of het goed bleef gaan. Veilig gekomen en de volgende dag in garage kon men niks vreemds meer vinden. Nogmaals mijn grote dank voor deze supermannen, die op fantastische wijze geholpen hebben. Jullie zijn voor mij echte helden. Hartelijke groet Claire Vervoort

    26-08-2022
  • (10)

    Wij krijgen vlak om de hoek van de ANWB post Rhoon een lekke band. Op de parkeerplaats liep het laatste beetje lucht uit onze banden. Wij wonen in Duitsland en hebben een Duitse bedrijfswagen. We werden heel hartelijk verwelkomd en vier medewerkers zijn met onze auto bezig geweest, zodat we zo snel mogelijk met een nieuwe band weg konden rijden. Tis dat we geen tijd hadden, maar een bedank-taartje was op z’n plek geweest. Top service!!

    18-08-2022
  • (9.5)

    Ik ben erg goed geholpen. Een vervangende mooie auto gekregen voor een paar dagen. Ondanks de pech van mijn eigen auto. Was dit verder positief afgehandeld.

    24-04-2022
  • (10)

    Wij zijn donderdag 24 december zowel door de medewerkers van Rijkswaterstaat als het personeel van het Wegenwachtstation Rhoon prima geholpen, Een dikke pluim en nogmaals heel bedankt! .Wij gingen blij de kerstdagen in!

    26-12-2020
  • (5)

    Telefonisch niet bereikbaar, na in toesten keuze 2 wordt steeds verbinding verbroken

    15-10-2019
  • (10)

    Zaterdagmidagf 10 augustus viel plotseling mijn kachel aanjager/ventilator stil. Niet meer aan de gang te krijgen. Ben toen langsgereden om te vragen of ze iets konden vinden. Hebben alles nagekeken en alle zekeringen waren in orde. Moest maandag naar de garage want ze konden daar niets aan doen. Hoefde totaal geen kosten te betalen na het onderzoek. Superservice van de mensen daar. Zeer zeker een aanrader als je een probleem hebt.

    13-08-2019
  • (10)

    Goed en behulpzaam personeel, staan altijd voor je klaar.

    06-06-2019
  • (8)

    Vriendelijk, servicegericht,

    08-03-2018
  • (10)

    Opnieuw zeer vriendelijk en transparant geholpen. Als platina lid weet je weer waarom je al zolang abonnee bent

    16-11-2017
  • (7.5)

    Goede service maar toch wel forse (advies)prijs voor de banden. Dubbele als regulier.

    10-03-2017