Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Saras Solutions

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-41066951 Faxnummer: 084-0031586 Hoofdkantoor: 070-2167042 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Saras Solutions

Saras Solutions is een elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Den Haag. Saras Solutions staat bekend om haar kwaliteit, ervaring, oplossing gerichtheid en vakmanschap. Saras Solutions doet zowel groot- en kleinschalige nieuwbouw als renovatieprojecten. U kunt er o.a. terecht voor geavanceerde projecten op gebied van licht, data & telecom en regeltechniek. De medewerkers van Saras Solutions zijn goed opgeleid, hoog gekwalificeerd en beschikken over de juiste mentaliteit. Saras Solutions is gevestigd in Den Haag maar is betrokken bij projecten in het gehele land en buitenland. Neem voor meer informatie contact op of neem een kijkje op de website: www.sarassolutions.nl.

Betaalmethoden

Openingstijden Saras Solutions Ambachtsgaarde 24 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van JS Elektrotechnisch Installatiebureau die het meest in de buurt ligt van de aan de Ambachtsgaarde 24 is de JS Elektrotechnisch Installatiebureau aan de Eleveldstraat 21.

Bedrijven in de buurt van Saras Solutions Ambachtsgaarde 24 in Den Haag

Meer elektrotechnisch installateur in Den Haag

Onze bezoekers over Saras Solutions in Den Haag