Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0475-782887 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed

We zijn erg dankbaar dat wij door het hele land werkzaam zijn voor uiteenlopende opdrachtgever in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn sterk in ontwerpen, de voorbereiding, de begeleiding en de realisatie van uw project, of dit nu gaat om woningbouw, boerderijen, villa's; monumentaal & religieus erfgoed; winkels, bedrijfslocaties en logistieke gebouwen; scholen, zorgcomplexen; verduurzaming; herbestemmings- en ontwikkellocaties; KARAAT zorgt voor uw toegevoegde waarde. Wij zijn gestart vanuit www.hoeve-keyzershof.nl en hebben de kans gekregen om ons te vestigen in een geweldig Rijksmonument: 'het oude Postkantoor' aan het Kloosterwandplein in het stadshart van Roermond.

Openingstijden KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed Kloosterwandstraat 6-a in Roermond

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van architectuur bureau puur die het meest in de buurt ligt van de aan de Kloosterwandstraat 6 is de architectuur bureau puur aan de Veldstraat 32.

Bedrijven in de buurt van KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed Kloosterwandstraat 6-a in Roermond

Meer architect in Roermond

Onze bezoekers over KARAAT architecten by Linda Wolters | Verbinders in Vastgoed in Roermond