Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Lila Veda

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Lila Veda afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Lila Veda of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-27176437 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Lila Veda

LilaVeda Kinderyoga uit Pijnacker verzorgt kinderyoga, kindermassages en meditatie. Esther van Schie is eigenaresse van LilaVeda Kinderyoga. Zij is een gecertificeerde docente met ruime ervaring binnen al deze facetten. LilaVeda Kinderyoga verzorgt ook kindercoaching en yoga flow. Daarnaast is er elke tweede zondag van de maand de mogelijkheid om gezamenlijk te mediteren. LilaVeda Kinderyoga streeft naar de zelfbewustwording van kinderen. Op de website van LilaVeda Kinderyoga uit Pijnacker kunt u meer informatie vinden. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en inschrijvingen!

Openingstijden Lila Veda Delfgauwseweg 86 in Delft

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van PFT Trainer die het meest in de buurt ligt van de aan de Delfgauwseweg 86 is de PFT Trainer aan de Pijlstaart 4.

Bedrijven in de buurt van Lila Veda Delfgauwseweg 86 in Delft

Meer sportonderwijs in Delft

Onze bezoekers over Lila Veda in Delft