Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Juwelier De Jonge

(6.8)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Juwelier De Jonge afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Juwelier De Jonge of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 071-5890432 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Juwelier De Jonge

Of u nu op zoek bent naar een ring, een armband, collier of horloge, bij uw online juwelier De Jonge vindt u een uniek assortiment sieraden, juwelen en polsuurwerken voor dames, heren en kinderen. Trendy, sportief, klassiek of in een strak design; in onze webwinkel vindt u online de sieraden & horloges die passen bij uw eigen stijl. Online sieraden of horloges kopen bij juwelier De Jonge is gemakkelijk en veilig. U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Bekijk regelmatig onze nieuwe collecties en plaats uw bestelling in onze online winkel. U kunt ons ook vinden in Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp. Niet uw ultieme sieraad kunnen vinden in onze online winkel of bij ons aan huis? Wellicht heeft u zelf een idee voor een sieraad ontwerp, of wilt u een unieke trouwring laten ontwerpen? Onze goudsmid realiseert uw ontwerp in vrijwel elk gewenst materiaal en design.

Betaalmethoden

Openingstijden Juwelier De Jonge Van Diepeningenlaan 23 in Leiderdorp

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Cartier die het meest in de buurt ligt van de aan de Van Diepeningenlaan 23 is de Cartier aan de Winkelhof 60.

Bedrijven in de buurt van Juwelier De Jonge Van Diepeningenlaan 23 in Leiderdorp

Meer juwelier in Leiderdorp

Onze bezoekers over Juwelier De Jonge in Leiderdorp

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6.8
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6.8
    1 beoordeling