Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Olympus Nederland B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 088-4508000 Telefoonnummer 2: 071-5450850 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Olympus Nederland B.V.

De marketing, verkoop, verhuur van, alsook het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan, het verzorgen van trainingen en opleidingen over, alsmede het leveren van diensten in de breedste zin ten behoeve van: 1. Optische consumentenproducten zoals camera's verrekijkers, inclusief opslag media en overige accessoires alsmede audio- en video opname apparatuur 2. Medische instrumentarium inclusief hulp- goederen, accessoires, randapparatuur, en software alsmede aanverwante optische instrumenten. 3. Microscopie instrumentarium, inclusief hulpgoederen, accessoires, randapparatuur en software alsmede aanverwante optische instrumenten 4. Optische of opto-electronische instrumenten, inclusief hulpgoederen, accessoires, rand- apparatuur en software voor industriele doeleinden.

Openingstijden Olympus Nederland B.V. Siriusdreef 72 in Hoofddorp

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Meyra Zoeterwoude die het meest in de buurt ligt van de aan de Siriusdreef 72 is de Meyra Zoeterwoude aan de Energieweg 11.

Bedrijven in de buurt van Olympus Nederland B.V. Siriusdreef 72 in Hoofddorp

Meer groothandel in farmaceutische producten in Hoofddorp

Onze bezoekers over Olympus Nederland B.V. in Hoofddorp