Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Keukenwarenhuis.nl

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Keukenwarenhuis.nl afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Keukenwarenhuis.nl of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 088-0101200 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Keukenwarenhuis.nl

Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich in compleet ontzorgde keukens voor Half Geld, met de apparaten, bladen en accessoires voor internetprijzen. Alles is mogelijk: thuisbezorging, montage en aansluiten tot en met het duurzaam verwerken van het afval. Ook is het mogelijk extra werkzaamheden te laten uitvoeren in en rond uw keuken ! Keukenwarenhuis.nl levert bovendien 1000 luxe keukens, voor Half Geld, direct uit voorraad. Gemakkelijk zelf oriënteren met allemaal geprijsde keukens in de grootste keukenshowroom van Nederland !!!

Betaalmethoden

Openingstijden Keukenwarenhuis.nl Stobbeweg 21 in Ter Aar

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van KeukenOutletOnline die het meest in de buurt ligt van de aan de Stobbeweg 21 is de KeukenOutletOnline aan de Stobbeweg 19.

Bedrijven in de buurt van Keukenwarenhuis.nl Stobbeweg 21 in Ter Aar

Meer keuken in Ter Aar

Onze bezoekers over Keukenwarenhuis.nl in Ter Aar

  • Telefonische bereikbaarheid:
    33%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.3
    (12 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    5.5
    (11 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    5.6
    (10 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    5.6
    (10 beoordelingen)
  • Totaal:
    6
    43 beoordelingen

Onze bezoekers over Keukenwarenhuis.nl in Ter Aar

  • (3)

    Helaas is dit bedrijf niet in staat om een keuken op tijd en volgens bestelling te leveren. Na maandenlang frustratie en meerdere foutieve leveringen raad ik dit bedrijf ten zeerste af.

    22-06-2017
  • (10)

    Hebben heerlijk op ons gemak rondgekeken. Alles staat daar geprijsd dus konden wij ons vooraf goed oriënteren en kijken wat wel en niet bij ons budget paste. Ons oog viel op de Nolte Venta met een mooi stenen blad en AEG apparatuur. We zijn goed geadviseerd, ook het tweede gesprek was handig, hier hebben we toch een extra ladekast gekozen. Van de week geïnstalleerd en opgeleverd ! We zijn er echt blij mee, want je hoort nog wel eens wat over keukens, bij ons miste de kraan bij levering, deze werd dezelfde dag nog nageleverd.

    25-02-2017