Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Baderie Weert - Snijders Installatiebedrijf B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0495-532169 Telefoonnummer 2: 0495-530920 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Baderie Weert - Snijders Installatiebedrijf B.V.

Baderie Weert showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak. Snijders Installatiebedrijf is in 1972 opgericht en al ruim 50 jaar de badkamerspecialist van Weert omstreken. Bij Baderie Snijders kun je terecht voor een nieuwe of renovatie van jouw badkamer en toiletruimte. Maar dit is niet alles! Ook voor verwarming, gas, riolering, loodgieterswerk en elektra kun je bij ons terecht. Complete badkamers, samengesteld door topontwerpers, zijn tentoongesteld in onze showroom. Alle elementen in deze badkamers zijn op elkaar afgestemd.

Openingstijden Baderie Weert - Snijders Installatiebedrijf B.V. Moesdijk 22 in Weert

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Pinmaekers Interieurs B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Moesdijk 22 is de De Pinmaekers Interieurs B.V. aan de Magnesiumstraat 27.

Bedrijven in de buurt van Baderie Weert - Snijders Installatiebedrijf B.V. Moesdijk 22 in Weert

Meer badkamer in Weert

Onze bezoekers over Baderie Weert - Snijders Installatiebedrijf B.V. in Weert