Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Strukton Groep

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Strukton Groep afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Strukton Groep of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 030-2486911 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Strukton Groep

Het ontwerpen en uitvoeren van bouwkundige, waterbouwkundige, wegenbouwkundige grond- en spoorwegwerken en van werken in gewapend beton. Het ontwerpen en uitvoeren van werken, verband houdende met de bouw, de installatie en het onderhoud van bovenleidingen en andere electrische inrichtingen. Het uitvoeren van herstel- en revisiewerkzaamheden. Het vervaardigen, vervoeren en verwerken vanen handelen in bouwmaterialen, heel- en halffabrikaten en aanverwante artikelen. Het ontwikkelen van bouwprojecten. Het oprichten en exploiteren van- en het deelnemen in andere vennootschappen, ondernemingen en bedrijven, al dan niet in samenwerking met derden, alsmede het voeren van de directie over andere vennootschappen, ondernemingen en bedrijven. Het zich verbinden voor verplichtingen van groepsmaatschappijen. Alsmede het verrichten van alle met het bovenstaande direct of indirect verband houdende handelingen, alles in de ruimste zin.

Openingstijden Strukton Groep Westkanaaldijk 2 in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Strukton Rail Regio B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Westkanaaldijk 2 is de Strukton Rail Regio B.V. aan de Westkanaaldijk 2.

Bedrijven in de buurt van Strukton Groep Westkanaaldijk 2 in Utrecht

Meer wegenbouw in Utrecht

Onze bezoekers over Strukton Groep in Utrecht