Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Brocacef B.V. Groothandel

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Hoofdkantoor: 030-2452888 Klantenservice: 0800-6555555 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Brocacef B.V. Groothandel

Brocacef Groothandel is een volgesorteerde farmaceutische groothandel, die geneesmiddelen en medische artikelen levert aan apotheken, ziekenhuizen, artsenpraktijken en instellingen. Daarnaast ondersteunt Brocacef Groothandel haar klanten met diensten die hen in staat stellen hun zorgverlening optimaal te vervullen. Tot deze diensten behoren bijvoorbeeld Brokis, het geavanceerde online bestelsysteem, en de central filling apotheek. Tevens heeft Brocacef Groothandel een eigen inkoop- en ompakbedrijf voor parallel geïmporteerde geneesmiddelen, met een assortiment van ongeveer 800 producten. Voor informatie over de diensten van Brocacef Groothandel kunt u bellen met onze medewerkers van Contact en Support 030 - 245 28 88.

Openingstijden Brocacef B.V. Groothandel Straatweg 2 in Maarssen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van BENU Direct B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Straatweg 2 is de BENU Direct B.V. aan de Straatweg 2.

Bedrijven in de buurt van Brocacef B.V. Groothandel Straatweg 2 in Maarssen

Meer groothandel in farmaceutische producten in Maarssen

Onze bezoekers over Brocacef B.V. Groothandel in Maarssen