Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Holistisch Dromen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-19182571 Telefoonnummer 2: 06-16129948 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Holistisch Dromen

Holistisch Dromen, gevestigd in Obdam, biedt coaching voor zelfontdekking en persoonlijke groei. Met technieken zoals ademcoaching, transformatie coaching, lichaamsgerichte oefeningen, en de Visionaire Prisma Methode, faciliteren we een veilige ruimte voor zelfexploratie en bewustwording. Onze benadering, gericht op het herontdekken van je eigen essentie en het verwezenlijken van dromen, combineert diepgaande zelfkennis met praktische toepassingen. Wij nodigen je uit om je ware zelf te verkennen, nieuwe energie en balans te vinden, en deel te nemen aan onze ondersteunende gemeenschap voor gezamenlijke groei. Neem contact op met ons team voor een unieke reis naar zelfrealisatie.

Openingstijden Holistisch Dromen Dobber 5 in Obdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Holistische Praktijk De Roos die het meest in de buurt ligt van de aan de Dobber 5 is de Holistische Praktijk De Roos aan de Nicolaas Beetsstraat 81.

Bedrijven in de buurt van Holistisch Dromen Dobber 5 in Obdam

Meer coaching in Obdam

Onze bezoekers over Holistisch Dromen in Obdam