Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Giemeta-Luvema B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op 1e pinksterdag kunnen de openingstijden van Giemeta-Luvema B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Giemeta-Luvema B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0317-612678 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Giemeta-Luvema B.V.

Het vervaardigen en doen vervaardigen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van gietwerk in alle non-ferrometalen en het handelen in gietwerk van alle voorkomende metalen, alsmede het verstrekken van technische adviezen aan gieterijen; verder de groothandel in - en de fabricage van produkten van - aluminium profielen, alsmede van artikelen voor de bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel, en tenslotte de fabricage van - en de handel in isolatie- en verpakkingsmaterialen uit kunststof, het financieren van en het deelnemen in ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel, alles in de ruimste zin van het woord genomen.

Openingstijden Giemeta-Luvema B.V. Nudepark 163 in Wageningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Nudepark 163 is de M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. aan de Nudepark 143.

Bedrijven in de buurt van Giemeta-Luvema B.V. Nudepark 163 in Wageningen

Meer metaalbewerking in Wageningen

Onze bezoekers over Giemeta-Luvema B.V. in Wageningen