Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hoveniersbedrijf Loek Barte

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0346-282395 Mobiel: 06-53730412 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Hoveniersbedrijf Loek Barte

Uw nieuwe of bestaande tuin helemaal naar uw zin? Dat kan. Met hoveniersbedrijf Loek Barte uit Tienhoven. Wij zijn specialist in hovenierswerk. Al meer dan 25 jaar leveren de hoveniers van Loek Barte vakmanschap en kwaliteit. Wij ontwerpen, onderhouden en leggen tuinen aan. Ook voor professionele bestrating en dakterrassen bent u bij hoveniersbedrijf Loek Barte aan het juiste adres. Een team dat zijn vak verstaat Hoveniersbedrijf Loek Barte is een klein hoveniersbedrijf waar persoonlijk contact met de klant voorop staat. Met veel plezier en liefde voor ons vak werken we voor particulieren en bedrijven. Een vast team van vakbekwame hoveniers staat voor u klaar.

Openingstijden Hoveniersbedrijf Loek Barte Westbroekse Binnenweg 86-c in Tienhoven (Utrecht)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Milou van de Wetering die het meest in de buurt ligt van de aan de Westbroekse Binnenweg 86 is de Milou van de Wetering aan de Westbroekse Binnenweg 56.

Bedrijven in de buurt van Hoveniersbedrijf Loek Barte Westbroekse Binnenweg 86-c in Tienhoven (Utrecht)

Meer hovenier in Tienhoven (Utrecht)

Onze bezoekers over Hoveniersbedrijf Loek Barte in Tienhoven (Utrecht)