Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


ABC Records

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-55948442 Telefoonnummer: 0294-282227 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Parkeergelegenheid

Gratis, veilige parkeerplaats op eigen terrein.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over ABC Records

ABC Records is een unieke repetitiestudio in Abcoude. ABC Records beschikt over een volledig uitgeruste repetitiestudio, waardoor u ongestoord met uw band kunt repeteren. ABC records beschikt over één repetitieruimte wat het geschikt maakt voor meerdaagse repetities! De beste oefenruimte voor uw band, als solist of muzikant in iedere categorie. ABC Records is van alle gemakken voorzien. Laden en lossen kan direct voor de deur. ABC Records ligt buitenaf wat betekent dat er geen isolatie nodig is en u heerlijk in het daglicht kunt repeteren! De ideale muziek studio! Beschikbaar voor de wijde omgeving van Abcoude, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Neem voor meer informatie gerust contact op met ABC Records in Abcoude. In overleg is er veel mogelijk!

Betaalmethoden

Openingstijden ABC Records Voetangelweg 8-A in Abcoude

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Just Another DéjàMoose Production die het meest in de buurt ligt van de aan de Voetangelweg 8 is de Just Another DéjàMoose Production aan de Veerpolderstraat 138.

Bedrijven in de buurt van ABC Records Voetangelweg 8-A in Abcoude

Meer studio's en producties in Abcoude

Onze bezoekers over ABC Records in Abcoude