Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V.

(6.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0343-571460 Telefoonnummer 2: 0343-578249 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V.

Groothandels activiteiten in kipspecialiteiten; het verlenen van zekerheid, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen ten behoeve van een of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen danwel ten behoeve van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, terzake van schulden van deze(n) aan derden, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede-verbinden voor die schulden; het oprichten van-, het deelnemen in-, het financieren van- en/of het voeren van het beheer en/of directie over andere ondernemingen, alles in de meest uitgebreide betekenis genomen en voorts het verrichten van alle overige handelingen op commercieel en financieel gebied en het verrichten van alle handelingen, welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daaraan bevorderlijk kunnen zijn.

Openingstijden Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V. Molenvliet 30 in Wijk Bij Duurstede

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vleeswaren Co. De Bruin B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Molenvliet 30 is de Vleeswaren Co. De Bruin B.V. aan de Molenweg 2.

Bedrijven in de buurt van Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V. Molenvliet 30 in Wijk Bij Duurstede

Meer groothandel in vlees in Wijk Bij Duurstede

Onze bezoekers over Van Leeuwen Kipspecialiteiten B.V. in Wijk Bij Duurstede

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6.6
    (2 beoordelingen)
  • Totaal:
    6.6
    2 beoordelingen