Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’

(4.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’ afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’ of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 030-6057000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’

De Vestiging Nieuwegein: The Ivory Tower ' Alle Tandheelkundige Specialismen onder één dak' Ivory & Ivory Nieuwegein is gevestigd in het prachtige en moderne stadscentrum van Nieuwegein. Deze praktijk is het 'flagship' van de Ivory & Ivory organisatie en wordt beschouwd als een van de grootste en meest geavanceerde tandheelkundige centra van Europa. Dit ultra moderne centrum voor de tandheelkunde bestaat uit 4 verdiepingen met een zeer modern tandtechnisch laboratorium en een educatiecentrum. Alle tandheelkundige disciplines zijn aanwezig en zo kunnen we u van optimale tandheelkundige zorg voorzien volgens de nieuwste inzichten en kennis. Het team is erop gericht om u van complete mondzorg te voorzien. Patiënten zien wij als onze dierbare gasten, die wij graag willen laten stralen met hun glimlach. Ons behandelteam bestaat uit negen algemene tandartsen, opgeleid in Amsterdam en Utrecht. Daarnaast hebben we ook mondhygiënistes, preventie assistentes en kindertandverzorgsters. Het team van onze specialisten bestaat uit een MKG geregistreerde Kaakchirurge, een NVVE erkend Endodontoloog, een geregistreerde Orthodontist (Dento Maxillaire Orthopeed), NVOI geregistreerd tandarts Implantoloog, een Parodontoloog (staflid ACTA Amsterdam), een bijzondere tandheelkunde & angst tandarts en een klinische tandprotheticus. De volgende tandheelkundige disciplines zijn aanwezig: Implantologie (kunstwortels o.a. klikprothese of all-on-4) Esthetische tandheelkunde (o.a. keramische kronen, facings, bleken, CAD CAM kronen) Parodontologie (bij tandvleesaandoeningen) Orthodontie (beugelwerk/ rechte tanden voor jong en oud) Endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) Prothetiek (kunstgebitten, kronen en bruggen) Kaakchirurgie (verwijdering verstandskiezen door de kaakchirurge, wortelpunt resectie) Kindertandheelkunde (preventie, angstige kinderen) Angstbegeleiding (o.a. door angsttandarts Dr. Hubert Bruins) Dit uitgebreid assortiment maakt ons de complete tandarts voor Nieuwegein en Ijsselstein. Het team van Ivory & Ivory Nieuwegein heet U van harte welkom als onze gast!

Betaalmethoden

Openingstijden Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’ Krijtwal 15 in Nieuwegein

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ivory & Ivory Services B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Krijtwal 15 is de Ivory & Ivory Services B.V. aan de Franse Kampweg 6.

Bedrijven in de buurt van Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’ Krijtwal 15 in Nieuwegein

Meer tandarts in Nieuwegein

Onze bezoekers over Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’ in Nieuwegein

  • Telefonische bereikbaarheid:
    80%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    4.7
    (6 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    5.3
    (9 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    4.3
    (6 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    3.3
    (6 beoordelingen)
  • Totaal:
    4.5
    27 beoordelingen

Onze bezoekers over Tandartspraktijk Ivory & Ivory Nieuwegein ‘Ivory Tower’ in Nieuwegein

  • (2)

    Vreselijke oplichters!!! Bijna na elke afspraak ellende!! en dan krijg je het zogenaamde onafhankelijke incassobureau op je af die denkt dat ze een casino zijn!!! Houd in de gaten hoeveel en waarom er foto's gemaakt worden. Welke soorten behandelingen je echt gekregen hebt, met wie je een afspraak maakt en vraag daar een schriftelijke bevestiging voor!

    13-01-2015