Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Keuken en Badkamermontage v/d Lagemaat

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 033-4943718 Mobiel: 06-53499266 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Keuken en Badkamermontage v/d Lagemaat

In de regio Amersfoort zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw keuken kan plaatsen of uw badkamer kan renoveren of plaatsen tegen een redelijke prijs? Een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met dit soort werk? Dan neemt u contact op met Henk van de Lagemaat, keukenmontage en badkamers in Leusden. Keuken en Badkamer montage Henk van de Lagemaat verzorgt: -Complete badkamers, inclusief alle werkzaamheden -Keukens plaatsen, inclusief alle werkzaamheden -Leiding werkzaamheden, gas, water, electra en centrale verwarming -Keukeninrichting, advies en plaatsing -Stuc-werkzaamheden -Plafond-renovatie, paatsentegelwerk en -plavuizen, wand en vloer -Toilet renovatie -Timmerwerkzaamheden in uw woning Neem contact op voor meer informatie.

Betaalmethoden

Openingstijden Keuken en Badkamermontage v/d Lagemaat Ooievaarshorsterweg 1 in Leusden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Keukenmontage Belkheir die het meest in de buurt ligt van de aan de Ooievaarshorsterweg 1 is de Keukenmontage Belkheir aan de De Hank 108.

Bedrijven in de buurt van Keuken en Badkamermontage v/d Lagemaat Ooievaarshorsterweg 1 in Leusden

Meer keuken in Leusden

Onze bezoekers over Keuken en Badkamermontage v/d Lagemaat in Leusden