Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Het Wil Konsult

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 035-7857302 Mobiel: 06-55334876 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Het Wil Konsult

Het Wil Konsult haalt talent boven water. Loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling voor professionals, teams en organisaties. In 2011 opgericht door Frans Sandbergen, auteur van ‘Het Wil, een pleidooi voor ongekend talent.‘ De Cartografische werkwijze die hij ontwikkelde, richt zich op het in kaart brengen van ieders natuurlijk talent. De werkwijze onderscheidt zich door een positieve kijkwijze, geheel open luisterhouding en een focus op het creëren van nieuwe, originele taal. Het bekrachtigt de aanwezige eigen kennis, zeggingskracht en kunde in een ieder van ons. Het resultaat is dat mensen, teams en organisaties vitaal en met een grotere effectiviteit op de kaart komen te staan.

Openingstijden Het Wil Konsult Korte Singel 32 in Bussum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Multiraedt B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Korte Singel 32 is de Multiraedt B.V. aan de Schenkkade 280.

Bedrijven in de buurt van Het Wil Konsult Korte Singel 32 in Bussum

Meer loopbaanbegeleiding in Bussum

Onze bezoekers over Het Wil Konsult in Bussum