Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Paula Bär-Giese Music Productions pianoles en zangles

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-49626396 Telefoonnummer: 033-4554800 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Aan het eind van het Haf is een parkeerplaats waar de auto neergezet kan worden, op plm. 15 meter afstand. Als er een plaats voor het huis vrij is kan daar ook geparkeerd worden.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Paula Bär-Giese Music Productions pianoles en zangles

Paula Bär-Giese geeft pianoles en zangles in Kattenbroek, Amersfoort-Noord. De lessen zijn voor iedereen, beginners tot vergevorderd, voor kinderen en volwassenen. Leuke en inspirerende muziekles voor iedereen! Noten lezen en kennis van muziek is niet nodig. Van klassiek tot modern repertoire, ook improvisatieles. Duoles en stembevrijding is ook mogelijk. Paula heeft een mooie geluiddichte studio met twee vleugels op de derde etage. Kijk voor meer informatie op www.paulabargiese.nl of neem contact op via e-mail of telefoon met Paula Bär-Giese Music Productions pianoles en zangles in Amersfoort.

Betaalmethoden

Openingstijden Paula Bär-Giese Music Productions pianoles en zangles Het Haf 19 in Amersfoort

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Popular Music Academy Amersfoort die het meest in de buurt ligt van de aan de Het Haf 19 is de Popular Music Academy Amersfoort aan de Queekhoven 119.

Bedrijven in de buurt van Paula Bär-Giese Music Productions pianoles en zangles Het Haf 19 in Amersfoort

Meer muziekschool in Amersfoort

Onze bezoekers over Paula Bär-Giese Music Productions pianoles en zangles in Amersfoort