Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


DVDH Interieurarchitecten B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-14398296 Telefoonnummer: 035-6235599 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over DVDH Interieurarchitecten B.V.

DVDH Interieurarchitecten in Hilversum is een studio voor interieurarchitectuur en geeft vorm aan de gehele ruimte binnen de grenzen van de architectuur, passend bij de gebruikers hiervan. Variërend van kleur,- en inrichtingsadviezen tot complexe verbouwingen. Expertise in renovatie en inrichten van interieurs voor kantoren, zorginstellingen en particuliere woonhuizen. DVDH heeft een pragmatische aanpak en realiseert functionele, tijdloze interieurs met gebruik én hergebruik van duurzame materialen met oog voor detail en de menselijke maat. DVDH ontwerpt ook maatwerkmeubilair waaronder o.a. keukens. Heeft u interesse in de diensten van het bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Openingstijden DVDH Interieurarchitecten B.V. Snelliuslaan 10 in Hilversum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Engel Architecten B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Snelliuslaan 10 is de Engel Architecten B.V. aan de Snelliuslaan 10.

Bedrijven in de buurt van DVDH Interieurarchitecten B.V. Snelliuslaan 10 in Hilversum

Meer architect in Hilversum

Onze bezoekers over DVDH Interieurarchitecten B.V. in Hilversum