Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kimono B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-48461119 Telefoonnummer: 035-6295197 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kimono B.V.

Voor een heerlijke avond gezellig en exclusief dineren in regio 't Gooi kunt u terecht bij Japans specialiteiten-restaurant Kimono te Hilversum. De traditionele Japanse keuken behoort tot een van de beste in de wereld; het eten is puur natuur en zeer zeker heel gezond voor jong als oud. De unieke gerechten van Kimono Hilversum worden door onze ervaren meesterkoks persoonlijk en op creatieve wijze bij u aan tafel bereid en geserveerd. Echt Japans dineren (natuurlijk met de vertrouwde eetstokjes) is, voor iedereen met gevoel voor smaak en stijl, altijd een onvergetelijke ervaring. Ons sfeervolle restaurant nodigt uit tot aangenaam tafelen. Een ideale ontmoetings-plaats om in een comfortabele sfeer zowel prive als zakelijk te lunchen of te dineren. Door de ruime capaciteit en parkeergelegenheid en diverse faciliteiten die wij u bieden zijn wij uitermate geschikt voor uw bedrijfs-feesten, presentaties, recepties en jubileums. Welkom in de culinaire wereld van het Verre Oosten ... Welkom bij Kimono Hilversum !

Betaalmethoden

Openingstijden Kimono B.V. Kampstraat 35--41 in Hilversum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bella Italia die het meest in de buurt ligt van de aan de Kampstraat 35 is de Bella Italia aan de Leeuwenstraat 55.

Bedrijven in de buurt van Kimono B.V. Kampstraat 35--41 in Hilversum

Meer restaurant in Hilversum

Onze bezoekers over Kimono B.V. in Hilversum