Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Progress Flevoland

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Progress Flevoland afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Progress Flevoland of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0527-744047 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Progress Flevoland

Progress Flevoland in Urk is een praktijk voor eerstelijnspsychologie voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 - 18 jaar. Progress- Flevoland werkt vanuit een christelijke levensvisie en vindt het belangrijk om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat er geen wachttijden ontstaan. U kunt bij ons daarom dus vrijwel direct terecht voor hulp! Daarnaast wordt onze zorg vergoed vanuit de basisverzekering en hebben we contracten met diverse verzekeraars. Kinderen en jongeren kunnen bijvoorbeeld bij onze praktijk terecht voor vragen op het gebied van angst, depressie, onzekerheid, rouw en trauma verwerking, en omgaan met boosheid. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in beperkingen als ADHD en Autisme, waaronder PDD-NOS en de stoornis van Asperger. Ook u als ouders kunt bij ons terecht voor vragen rondom opvoeden.

Betaalmethoden

Openingstijden Progress Flevoland Wijk 2 11 in Urk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Psychologenpraktijk Hessel Rolsma die het meest in de buurt ligt van de aan de Wijk 2 11 is de Psychologenpraktijk Hessel Rolsma aan de Kamgras 75.

Bedrijven in de buurt van Progress Flevoland Wijk 2 11 in Urk

Meer psycholoog in Urk

Onze bezoekers over Progress Flevoland in Urk