Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Coaching mediumschap Somindsobody

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Coaching mediumschap Somindsobody afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Coaching mediumschap Somindsobody of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-13151368 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Coaching mediumschap Somindsobody

Praktijk voor Body & Mind Sylvia Bolkenstijn - Somind Sobody - Gespecialiseerd in lichamelijke klachten en de body & mind connectie. Sta jij open voor een andere zienswijze? Om te ontdekken waar jouw lichamelijke klachten vandaan komen? En eindelijk een behandeling te ondergaan die jouw lichamelijke klachten laten verdwijnen of verlichten? Rugpijn, nekpijn en schouderklachten zijn mijn specialisatie, ook lichamelijke klachten waarvan geen directe oorzaak van gevonden wordt weet ik vaak met goede resultaten te behandelen. Ben jij op zoek naar iemand die verder kijkt dan jouw lichamelijke klacht? En op zoek gaat met jou naar de onderliggende oorzaak van je klacht. Dan ben jij op zoek naar mij.

Betaalmethoden

Openingstijden Coaching mediumschap Somindsobody Mauritiusstraat 17 in Almere

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Skin Nova Center die het meest in de buurt ligt van de aan de Mauritiusstraat 17 is de Skin Nova Center aan de Walenburgweide 4.

Bedrijven in de buurt van Coaching mediumschap Somindsobody Mauritiusstraat 17 in Almere

Meer massage in Almere

Onze bezoekers over Coaching mediumschap Somindsobody in Almere