Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Finmore Interim Management & Recruitment

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Finmore Interim Management & Recruitment afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Finmore Interim Management & Recruitment of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Finmore Interim Management & Recruitment

Brede dienstverlening op het vlak van human resource management (HRM). Primair als intermediair op het gebied van interim management en werving & selectie voor het midden en hoger kader. Zij bemiddelt kandidaten van HBO en academisch niveau. Daarbij verzorgt zij in het kader van potentieelbeoordeling of selectie assessment centers op individueel of groepsniveau en voorziet zij in coaching bij (interim) opdrachten alsmede in consultancy en advisering op het gebied van HRM. Ook speelt zij een rol in het verkrijgen of invullen van HRM opdrachten voor of met derden

Openingstijden Finmore Interim Management & Recruitment Chris Bennekerslaan 27-H in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ç&Q executive search die het meest in de buurt ligt van de aan de Chris Bennekerslaan 27 is de Ç&Q executive search aan de Torenlaan 36.

Bedrijven in de buurt van Finmore Interim Management & Recruitment Chris Bennekerslaan 27-H in Rotterdam

Meer arbeidsbureau in Rotterdam

Onze bezoekers over Finmore Interim Management & Recruitment in Rotterdam