Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Regus Amsterdam

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-5209600 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.regus.nl/locations/office-space/amsterdam-paleis-op-de-dam

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Regus Amsterdam

Het kantoor Paleis op de Dam in Amsterdam ligt in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO. Het ligt in de buurt van het centraal station, de dam en het Rembrandtplein, dus in het hart van het oude centrum. Amsterdam is een van de beste steden om een internationaal bedrijf in te vestigen en daarom werken de traditionele handwerkbedrijven van de stad nu zij aan zijn naast grote financiële, consultancy-, satelliettechnologie- en elektronicabedrijven. De Amsterdamse aandelenbeurs ligt hier ook, in het historische hart van de stad. De IJ-tunnel is de buurt, met snelle verbindingen met het noorden van de stad vanuit de kantoren.

Openingstijden Regus Amsterdam Herengracht 282 in Amsterdam

Deze vestiging van Regus aan de Herengracht 282 in Amsterdam is vandaag geopend van 08:30 tot 18:00. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Woensdag heeft de vestiging van Regus aan de Herengracht 282 openingstijden van 08:30 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Neoderma Amsterdam B.V. die het meest in de buurt ligt van de Regus aan de Herengracht 282 is de Neoderma Amsterdam B.V. aan de Herengracht 282.

Bedrijven in de buurt van Regus Amsterdam Herengracht 282 in Amsterdam

Meer zakelijke dienstverlening in Amsterdam

Onze bezoekers over Regus Amsterdam in Amsterdam

Meer bedrijven uit de keten: Regus