Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Regus Schiphol

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-7991500 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.regus.nl/locations/office-space/schiphol-the-base

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Regus Schiphol

Onze werkplekken Schiphol The Base zijn zo ingericht dat u er nog productiever kunt werken: ze zijn gevestigd in een ruim, modern gebouw dat midden in een prachtig aangelegde tuin ligt. Zodra u het spectaculaire atrium binnenstapt, merkt u hoe vertrouwd deze plek voelt. Het atrium is ruim en licht, maar biedt ook talloze voorzieningen. Naast onze werkplekken vindt u in The Base alles wat u nodig heeft, van restaurants en café's tot winkels en een kinderdagverblijf. Deze unieke locatie bij het vliegveld ligt bovendien vlak bij winkelcentrum Schiphol Plaza, een treinstation waar hogesnelheidstreinen stoppen en het vliegveld zelf, alles slechts op 8 minuten lopen.

Openingstijden Regus Schiphol Evert van de Beekstraat 104 in Schiphol

Deze vestiging van Regus aan de Evert van de Beekstraat 104 in Schiphol is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Regus aan de Evert van de Beekstraat 104 openingstijden van 08:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Fortrus B.V. die het meest in de buurt ligt van de Regus aan de Evert van de Beekstraat 104 is de Fortrus B.V. aan de Evert van de Beekstraat 1.

Bedrijven in de buurt van Regus Schiphol Evert van de Beekstraat 104 in Schiphol

Meer zakelijke dienstverlening in Schiphol

Onze bezoekers over Regus Schiphol in Schiphol

Meer bedrijven uit de keten: Regus