Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Regus Den Haag

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 070-8918400 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.regus.nl/locations/office-space/the-hague-central-station

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Regus Den Haag

Het dagkantoor bij het centraal station van Den Haag ligt op het 1e en 11e verdieping van een modernistisch gebouw van glas en steen, met uitzicht over de stad. Het gebouw ligt naast het grootste treinstation van Nederland, de primaire route naar de stad voor nationale en internationale bezoekers. Het hele gebied is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd met veel nieuwe wolkenkrabbers die nu tussen oudere, klassieke architectuur staan. Het gebied heeft een bloeiende bedrijvengemeenschap met bouw-, technische, telecom- en logisitiekbedrijven in de buurt, naast verzekeringsmaatschappijen, financiële dienstverleners en energiebedrijven. Er zijn ook bedrijven gerelateerd aan vrachtvervoer, wat verwijst naar het traditionele belang van de stad als zeehaven. Met een rijke internationale bevolking heeft de stad een florerende detailhandelsector en een aantal grote, hoogwaardige winkelcentra zijn vanuit de kantoren eenvoudig te voet te bereiken.

Openingstijden Regus Den Haag Koningin Julianaplein 10 in Den Haag

Deze vestiging van Regus aan de Koningin Julianaplein 10 in Den Haag is vandaag geopend van 08:30 tot 17:00. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Vrijdag heeft de vestiging van Regus aan de Koningin Julianaplein 10 openingstijden van 08:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Atlas KMS die het meest in de buurt ligt van de Regus aan de Koningin Julianaplein 10 is de Atlas KMS aan de Koningin Julianaplein 10.

Bedrijven in de buurt van Regus Den Haag Koningin Julianaplein 10 in Den Haag

Meer zakelijke dienstverlening in Den Haag

Onze bezoekers over Regus Den Haag in Den Haag

Meer bedrijven uit de keten: Regus