Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Effort2 Research & Strategy B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Effort2 Research & Strategy B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Effort2 Research & Strategy B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 020-6798665 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Effort2 Research & Strategy B.V.

Het doen van onderzoek in bedrijven, instellingen en andere organisaties die de vennootschap daartoe een opdracht verstrekken, gericht op het adviseren van het management met betrekking tot alle aspekten van de bedrijfsvoering, waarbij de vennootschap zich vooral, maar niet uitsluitend, zal specialiseren op vraagstukken van strategische, commerciƫle, financiƫle en sociale aard. Het verlenen van assistentie bij het samenstellen van het managementteam van bedrijven, instellingen en andere organisaties door middel van werving, selectie en transfer van topkader, evenals het leveren van interim management. Het bemiddelen bij het tot standbrengen van samenwerking tussen bedrijven, instellingen en andere organisaties. De vertegenwoordiging van bedrijven die voor de vergroting van bekendheid in de markt en de distributie van hun produkt een daartoe strekkende samenwerking met de vennootschap aangaan.

Openingstijden Effort2 Research & Strategy B.V. Haringvlietstraat 55 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Mr. C.N.A.M. Claassen Beheer B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Haringvlietstraat 55 is de Mr. C.N.A.M. Claassen Beheer B.V. aan de Haringvlietstraat 45.

Bedrijven in de buurt van Effort2 Research & Strategy B.V. Haringvlietstraat 55 in Amsterdam

Meer organisatieadvies in Amsterdam

Onze bezoekers over Effort2 Research & Strategy B.V. in Amsterdam