Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Wessel de Fouw

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-54307427 Telefoonnummer: 020-4196631 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Wessel de Fouw

A. Het verzorgen van de belichting ten behoeve van theatervoorstellingen, manifestaties, presentaties, publiciteitsacties, feesten en film, televisie en video-opname B. De levering van toebehoren en materiaal C. Het verzorgen van fotografisch materiaal D. Het verzorgen van transport E. Het verstrekken van adviezen ten behoeve van bovenstaande producties F. Camera-grip G. Het verrichten van alle handelingen in de ruimste zin, die met bovenstaande in verband staan of daartoe kunnen bijdragen H. Belichting film en video en nautische maritieme fotografie. Onder de handelsnaam Wes Sail wordt uitgeoefend service, onderhoud en transport ten behoeve van de watersport, alsmede schipper voor plezier vaartuigen en rondvaart.

Openingstijden Wessel de Fouw Noordijs 4-C in Harlingen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ContentKopje die het meest in de buurt ligt van de aan de Noordijs 4 is de ContentKopje aan de Borneokade 317.

Bedrijven in de buurt van Wessel de Fouw Noordijs 4-C in Harlingen

Meer studio's en producties in Harlingen

Onze bezoekers over Wessel de Fouw in Harlingen