Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Autobedrijf De Oranjesluis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-4904230 Mobiel: 06-53122069 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Autobedrijf De Oranjesluis

Autobedrijf de Oranjesluis is een allround autobedrijf dat gespecialiseerd is in Suzuki. Andere automerken kunnen dus ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Naast onderhoud en reparatie beschikken wij ook over occasions en nieuwe auto’s. Deze worden uiteraard geleverd met een geldige APK en uitgebreide onderhoudsbeurt. In de werkplaats bieden wij een uitgebreide banden service. Dit betekent dat u banden bij ons kunt laten wisselen, uitlijnen en repareren. Daarnaast is het mogelijk een ruit te laten repareren of vervangen indien nodig. Onze airco service kan zowel uw airco reinigen als repareren. Uiteraard is ook APK een dienst die wij u te bieden hebben. Mocht het zijn dat uw auto enige tijd in onze werkplaats moet staan, dan is er de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw auto halen en brengen. Tot slot verkopen en installeren wij alle mogelijke accessoires als trekhaken, zonnedaken en licht metalen wielen.

Betaalmethoden

Openingstijden Autobedrijf De Oranjesluis Schellingwouderdijk 253 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Autobedrijf Oranje die het meest in de buurt ligt van de aan de Schellingwouderdijk 253 is de Autobedrijf Oranje aan de Schellingwouderdijk 251.

Bedrijven in de buurt van Autobedrijf De Oranjesluis Schellingwouderdijk 253 in Amsterdam

Meer autobedrijf in Amsterdam

Onze bezoekers over Autobedrijf De Oranjesluis in Amsterdam