Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Klus en Onderhoudsbedrijf Dave

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-21297734 Telefoonnummer: 023-5405830 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.klusenonderhoud.com

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Klus en Onderhoudsbedrijf Dave

Klus en onderhoudsbedrijf Dave is opgericht in april 2000 en is gevestigd in Haarlem. Bij Klus en Onderhoudsbedrijf Dave kunt u terecht voor al uw werkzaamheden, van het ophangen van een schilderij tot aan de verbouwing van uw badkamer, toilet, keuken of zolder. Klus en onderhoudsbedrijf Dave werkt voornamelijk individueel, maar heeft ook een samenwerking met een aantal bedrijven. In overleg met u vindt Klus en onderhoudsbedrijf Dave de juiste oplossing voor uw klus. Neem voor klussen en verbouwingen, of alleen informatie, gerust contact op met Klus en Onderhoudsbedrijf Dave in Haarlem. Ook kunt u kijken op www.klusenonderhoud.com en een bericht achterlaten op de contactpagina.

Foto's Klus en Onderhoudsbedrijf Dave

Video's Klus en Onderhoudsbedrijf Dave

Betaalmethoden

Openingstijden Klus en Onderhoudsbedrijf Dave Antonides van der Goesstraat 17 in Haarlem

Klus en onderhoudsbedrijf Dave is opgericht in april 2000 en is gevestigd in Haarlem.

Bij Klus en Onderhoudsbedrijf Dave kunt u terecht voor al uw werkzaamheden, van het ophangen van een schilderij tot aan de verbouwing van uw badkamer, toilet, keuken of zolder.

Klus en onderhoudsbedrijf Dave werkt voornamelijk individueel, maar heeft ook een samenwerking met een aantal bedrijven. In overleg met u vindt Klus en onderhoudsbedrijf Dave de juiste oplossing voor uw klus.

Neem voor klussen en verbouwingen, of alleen informatie, gerust contact op met Klus en Onderhoudsbedrijf Dave in Haarlem. Ook kunt u kijken op www.klusenonderhoud.com en een bericht achterlaten op de contactpagina.

Onze bezoekers over Klus en Onderhoudsbedrijf Dave in Haarlem