Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Beau Victoire

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-15314179 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Beau Victoire bevindt zich aan het eind van de Stuyvesantstraat (voorbij het Stuyvesantplein) richting de Delftlaan. Er is vrije parkeergelegenheid.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Beau Victoire

BEAU VICTOIRE is een Health Beauty Life-style & Fashioncenter in Haarlem en biedt alles onder een dak! Wij zijn specialist in medische en cosmetische huid-, lichaam-, hand-, en voetverzorging voor de blanke en donkere huid m/v en werken exclusief op afspraak. GOED VOORBEREID DE ZOMER TEGEMOET...... Last van ongewenst haargroei? IPL/laser, permanent ontharen voor gezicht en lichaam, biedt uitkomst. Enkele behandelingen worden vergoed w.o. pedicuren Reumatische en Diabetische Voet, camouflage therapie, acnebehandeling, haarwerken/pruiken. Informeer bij uw zorgverzekeraar. Verras uzelf of een dierbare met een heerlijk beauty & wellness arrangement of geef een Wellness Kadobon. Informeer ook naar onze cursussen of workshops. Zie website voor meer info. Wij zien uit naar uw komst!

Betaalmethoden

Openingstijden Beau Victoire Stuijvesantstraat 91-ZW in Haarlem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Nailstudio Amber die het meest in de buurt ligt van de aan de Stuijvesantstraat 91 is de Nailstudio Amber aan de Meester Cornelisstraat 26.

Bedrijven in de buurt van Beau Victoire Stuijvesantstraat 91-ZW in Haarlem

Meer schoonheidssalon in Haarlem

Onze bezoekers over Beau Victoire in Haarlem