Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Lankhorst Makelaars

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Lankhorst Makelaars afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Lankhorst Makelaars of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 020-8005004 Mobiel: 06-55333117 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Lankhorst Makelaars

Zoekt u een Makelaar in Amsterdam? Lankhorst Vastgoed is de verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Amsterdam met een onderscheidende aanpak. Lankhorst Vastgoed bestrijkt sinds 2000 het gehele spectrum van de vastgoedmarkt in Amsterdam en omstreken. Van verkoop tot verhuur en van bouwadvies tot –begeleiding, bemiddelen wij in zowel de particuliere als zakelijke markt. Met een persoonlijke aanpak, no nonsense werkwijze en 24/7 service, begeleidt en adviseert LV in iedere fase van uw vastgoedtraject. LV adviseert, bemiddelt en begeleidt in verkoop en aankoop / verhuur en aanhuur / particulier en commercieel vastgoed / expat housing / beleggingsobjecten en projectontwikkeling. Daarnaast hebben wij sinds ’94 ervaring in het vaststellen van vastgoedwaarde en positioneren van objecten in de markt. I.s.m. gewaardeerde partners geven wij advies in financieringstrajecten, bouw - en projectontwikkeling, contra-expertise m.b.t. de wet WOZ en juridische kwesties.

Openingstijden Lankhorst Makelaars Herengracht 427 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stadsmonumenten B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Herengracht 427 is de Stadsmonumenten B.V. aan de Herengracht 427.

Bedrijven in de buurt van Lankhorst Makelaars Herengracht 427 in Amsterdam

Meer woonbemiddeling in Amsterdam

Onze bezoekers over Lankhorst Makelaars in Amsterdam